Slovenija
20 ogledov

Primorsko zajelo deževje

Kot je razvidno iz radarske slike, so bile padavine najmočnejše na Primorskem. ( Žurnal24 main
Slovenijo je zajelo močno deževje. Na Primorskem je tako okoli poldneva v samo pol ure padlo 20 litrov dežja na kvadratni meter. Deževno vreme se bo nadaljevalo tudi konec tedna.

Močno deževje sicer na Primorskem ni povzročilo večjih težav. Na Upravi RS za zaščito in reševanje poročajo o manjšem vsutju kamenja in zemlje nekaj minut po 13. uri na Dantejevo ulico v Piranu.

Vse o vremenu tudi na www.vreme.net.

Meteorne vode pa so v Kopru prav tako nekaj minut pred eno popoldne zalile del Pristaniške ulice.


Meteorne vode so ogrožale območje koprske tržnice in zalile prostore mladinskega zdravilišča na Debelem Rtiču. Posredujejo gasilic GB Koper in delavci Komunale.

Na OKC Slovenija so za zurnal24.si dejali, da je del Obale močno deževje zajelo okoli opoldneva. V samo pol ure je tako padlo 20 litrov dežja na kvadratni meter.

Kot smo sicer že poročali danes, nas ta konec tedna čaka bolj otožno in slabo vreme. Natančnejšo napoved vremena ta vikend si preberite v tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.