Slovenija
7733 ogledov

Danes bo na cestah gneča

Novice: Pripravite se, danes bo na cestah gneča - Gneča na avtocesti Bralec
Začenja se kolesarska dirka po Sloveniji, poleg tega pa je v nekaterih evropskih državah jutri praznik, zato pričakujte gnečo na naših cestah.

Prometnoinformacijski center opozarja, da bo danes v smeri Avstrije proti Hrvaški ter na mejnih prehodih s Hrvaško močno povečan promet. Jutri je namreč v Avstriji, Švici, na Poljskem, v delu Nemčije in na Hrvaškem praznik. 

Prav tako bo zelo visoka gostota prometa jutri, ko lahko pričakujemo povečano število tovornih vozil pred prehodi z Avstrijo. 

Močno povečan promet bo tudi konec tega tedna zaradi vračanja turistov proti Avstriji. 

Na cestah kolesarska karavana

O danes pa do nedelje bo na naših cestah potekala kolesarska dirka po Sloveniji. Danes lahko tako pričakujete kratkotrajne popolne zapore med 11.30 in 18. uro na relaciji Nova Gorica - Goriška Brda - Kanal ob Soči - Tolmin - Idrija - Ajdovščina - Postojna.

Zapore tudi na drugih odsekih

Več cest je zaprtih zaradi različnih del. Tako je na cesti Tržič - Kokrica, pri Križah popolna zapora od 15. do 18. junija. Obvoz je urejen in označen. Popolna zapora je do 17. junija tudi na cesti Krnica - Zgornja Radovna. Obvoz je preko Bleda in Jesenic. Na cesti Moravče - Krtina je pri avtocestnem priključku Krtina zaradi popravila vozišča urejen izmenično enosmerni promet. Dela naj bi predvidoma potekala do konca junija.

Na primorski hitri cesti bo v danes med 8.30 in 13. uro zaprt vozni pas med Bertoki in Slavčkom proti Ljubljani. Možni so zastoji.

Cesta Tržič - Kranj bo pri Križah zaprta od danes od 8. ure do sobote, 18. 6.

Do 24. junija bo na primorski avtocesti zaprt izvoz Vrhnika iz smeri Kopra in na štajerski avtocesti na počivališču Lukovica zaprt bencinski servis proti Mariboru.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Komunala_Grosuplje 08:44 15.junij 2022.

    Naša nova sodelavka zaposlena preko sds sekte na delovno mesti “Nič delat” se dolgčasi v brezdelju. Dobra novica - SDS bo “zrihal” še dve službici in enako delovno mesto z opisom del in nalog : nič delat, da bo punca ...prikaži več imela družbo. Polno kuverto , kot vedno prevzema skorumpirana sds občinska svetnica V. Š. Za informacije o nič delat službici pokličite kadrovsko službo (01) 788 89 10. “ Sve če to glupi grosupeljčani platit I pozlatit”