Slovenija
130 ogledov

"Privatka" s 500 udeleženci

VILLA Party Crib.
1/5
Žurnal24 main
VILLA Party Crib - ekskluzivni klubski prostor za zaključene družbe v treh klimatiziranih nadstropjih, kot ga opisujejo organizatorji, nima uporabnega dovoljenja, niti prireditve niso prijavili policiji. So pa na Facebook profilu pridobili že nekaj manj kot 1500 prijateljev.

"Dejstvo je, da naše mestece Ljubljana potrebuje novo osvežitev ... Težko pričakovani 4. avgust se bliža in z njim velika otvoritev novega ljubljanskega party place-a, na novi lokaciji. Po dobrem mesecu promocij in skrivnostnih objav na Facebook-u, prostor še vedno ni razkrit. ... Kaj se dogaja??

Usuvajo se vprašanja, na katere bomo odgoovorili v drugačni obliki - z dejanji, ne z besedami!! Kombinacija 3h nadstropij (Chill & Drink area, Dance & Fun area, Grill & Smoke area) z zunanjo teraso, prijetnega ambienta, goro ozvočenja, vrhnunskih DJ-jev, dobre glasbe in bogat spekter pijač, ustvarjajo reakcijo brezčasnosti, dobrega počutja in bombastične party atmosfere !! Tudi lepih hostes in privlačnih plesalk, ne bo manjkalo." To je le del enega od vabil na odprtje novega kluba z imenom "VILLA Party Crib", ki je v minulih tednih krožilo po spletu.

Brez vseh dovoljenj

Kot smo izvedeli kasneje, ni šlo za otvoritev novega kluba, pač pa za zabavo sredi industrijsko poslovne cone v Stegnah. Organizatorji, ki so najeli prostore v stavbi v Stegnah 35, so minulo soboto zvečer na lokaciji izobesili napis, da gre za privatno zabavo, čeprav so jo oglaševali preko spleta in je bila odprta za javnost.

Ko so na kraj dogodka zaradi prijave kršenja reda in miru ob pol enih ponoči prispeli policisti, je bilo po ocenah policije na kraju kakih 500 ljudi.

"Z zbranimi obvestili na kraju so policisti ugotovili, da gre za  prireditev v gostinskem lokalu, ki pa ni bila prijavljena. Sicer pa v konkretnem primeru policisti še zbirajo obvestila. Glede na zbrana obvestila bodo policisti nato zoper kršitelje tudi ukrepali (Zakona o javnih zbiranjih, Zakona o varstu javnega reda in miru, ipd...). Prav tako bodo o vseh zbranih obvestilih obveščene vse pristojne inšpekcijske službe," so nam pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Komentarjev 10
  • Alpin 14:50 11.avgust 2012.

    Ko bo nekdo (bog ne daj) nastradal, bodo pa zopet vsi drugi krivi!? Bi ali boš dovolil svojim otrokom na take zabave?

  • Alpin 14:47 11.avgust 2012.

    Bravo. Spoštovanje!

  • vidralas 14:10 11.avgust 2012.

    Sramotno,kaj se počnete z našo izumirajočo slovenščino.Če niso tuje besede,je pa direkten prevod iz balkanščine.Žurnalu pa nasvet,da vašim novinarjem organizirate tečaj slovenščine.Da bom v slovenskem prostoru bral in govoril v slovenščini,mi zagotavlja ustava.Kje si predsednik Türk,ki se vpletaš povsod,samo tam ...prikaži večm ne,kjer je za Slovence življenskega pomenaTe ni mati učila,da je materin jezik,domovina,družina, nekaj,za kar je vredno živeti,torej smisel življenja..