Slovenija
163 ogledov

Privoščite sklepom vrhunski kolagen iz Švice!

Cemio gams
1/3
Cemio Gams
Kaj lahko za svoje sklepe storimo sami? Dovolj gibanja, uravnotežena prehrana ter švicarsko prehransko dopolnilo, ki nahrani sklepe in jih tako oskrbi le z najboljšim!

Da bi ohranili mladostne in gibljive sklepe, poskrbite za gibanje, saj se kosti hranijo ravno takrat, ko se gibamo. Da bi ohranili primerno težo, je priporočljivo, da poskrbimo tudi za uravnoteženo prehrano, ki jo lahko dopolnimo z kakovostnimi izdelki za sklepe, kot je na primer Cemio GAMS®.

Cemio gams  | Avtor: Cemio Gams Cemio Gams
Zdravje sklepov je vredno negovati

"Kot zdravnica z dolgoletnimi izkušnjami v zdraviliški ambulanti vedno pravim, da ljudje s svojimi odločitvami v veliki meri vplivamo na svoje počutje in zdravje. Premalo gibanja, nepozorno prehranjevanje in vsakdan, poln stresa, so dobro znani dejavniki zgodnjih degenerativnih sprememb na gibalih. Danes vse več študij piše o tem, da je umno izbrano prehransko dopolnilo smiselno pričeti jemati pravočasno in tako ublažiti nelagodje ter povečati gibljivost."

Privoščite vašim sklepom vrhunsko kakovost iz Švice

Kolagen ima v našem telesu ključno vlogo: ohranja vezivno tkivo mišic, kit, kosti in hrustanca dovolj močno in odporno na obremenitve. 

  • Kolagen tipa I je prisoten v kitah, vezeh in kosteh, kjer ustvarja močna vlaknasta tkiva, saj morajo vezi in kite  prenesti močno natezanje. Je tudi del kože.
  • Kolagen tipa II se nahaja v hrustancu, kjer ustvarja goste mreže iz tankih vlaken, saj je hrustanec izpostavljen pritisku z vseh strani.
  • Vitamin C spodbuja pravilno tvorbo kolagena v telesu. 

Cemio Gams  | Avtor: Cemio Gams Cemio Gams
Cemio GAMS® vsebuje kolagena z blagovno znamko NCI® in NCII®. Patentirana formula CollPure™ zagotavlja najvišjo čistost in originalen izvor snovi in je nastala v sodelovanju z vrhunskimi švicarskimi strokovnjaki. Glavni prednosti sta visoko udobje med uporabo (zadoščajo majhni odmerki v obliki kapsule) in ugodna cena.

Sebi in svojim najdražjim podarite veselje pri vsakem skoku!

KLIKNITE ZA IZJEMNO BOŽIČNO PONUDBO: do 40% popusta, poleg tega 30 dni brezplačno in še DARILO!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.