Slovenija
17 ogledov

Prodali avtomobile, izdali kolekcijo

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Z dražbo avtomobilov, ocenjenih na 20.100 evrov, se je začela prodaja premoženja nekdanje Mure. Naprodaj še številne druge stvari v lasti Mure.

Dražbe trgovskih, skladiščnih in pisarniških prostorov ter stanovanj bodo 8. in 12. julija, glavnina premoženja pa bo naprodaj avgusta. Ob tem pa je Mura EHM izdala novo kolekcijo jesen-zima.

Kot je povedal stečajni upravitelj Mure Branko Đorđević, so prodali polovico vozil od štirih avtomobilov in šestih tovornih vozil, iztržili pa 50 odstotkov več, ko je likvidacijska vrednost, tako da je z začetkom zadovoljen.

Naprodaj še razni prostori, skladišče ...
Na štirih dražbah 8. julija bodo naprodaj trgovski, skladiščni in pisarniški prostori v Ljubljani. Pisarniške prostore v Svetovnem trgovskem centru bodo prodajali z opremo. Izklicna cena je 1,22 milijona evrov, za trgovske lokale v tamkajšnjem centru pa 712 tisoč evrov.

Hkrati bodo prodajali prostore na Ajdovščini v Ljubljani, izklicna cena je 812 tisoč evrov, ter skladišče z izklicno ceno 128 tisoč evrov. 12. julija bodo naprodaj po dve stanovanji v Murski Soboti in Ljutomeru z izklicno ceno med 35 tisoč in 61 tisoč evrov.

Đorđević je ob tem povedal, da so kreatorji Mure EHL izdali novo kolekcijo jesen-zima, ki je plod dela soboških kreatorjev. "Čeprav je nekoliko čudno, da po eni strani prodajamo Murino premoženje, po drugi pa ustvarjamo nove obleke z Murino znamko, pa ob tem upamo, da bo zadeva, če bo vse po sreči, v drugačni obliki živela še naprej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.