Slovenija
38 ogledov

Prodali bi sto tisoč kuhancev

tznaslovnica 13.12.2007, stojnice ob Ljubljanici, veseli December, bozicno vzdus Boštjan Tacol
Da bodo lahko vsi vse unovčili, bodo imeli skener in 15-metrski pult.

"Lani smo podrli rekord, ko smo prodali 60 tisoč kuponov za kuhano vino v veselem decembru v središču Ljubljane, letos je naš cilj, da jih prodamo sto tisoč," je napovedal Denis Potočnik, direktor portala Kuponko.si. V štirih dneh prejšnjega tedna so prodali okoli 30 tisoč kuponov po 60 centov za kuhano vino ali medico v Kavarni Tromostovje, v lanski rekordni akciji pa je kozarec kuhanega vina na stojnici na Kongresnem trgu stal 40 centov.

Ne bo težav pri unovčenju

Kot pravi, so to ponudbo pripravljali pol leta in se načrtno povezali z enim od največjih gostincev v Ljubljani. To ponudbo so namreč morali pripraviti z nekom, ki jo bo lahko izpeljal, da pri unovčenju kuponov ne bo težav. "Lani, ko smo jih prodali 60 tisoč, je šlo za las, saj smo imeli nekaj težav. Zato smo tokrat pripravili kupone s črtno kodo, ki jih bodo na stojnici le skenirali, imeli pa bodo tudi 15-metrski točilni pult, na katerem bodo stregli kuhano vino," je pojasnil Potočnik.

Sam dvomi o tem, da bi lahko katerikoli drugi ponudnik prodal pol toliko, kot bodo sami v tej akciji, saj gre po njegovem mnenju za najboljšo lokacijo v središču mesta. A tudi drugi portali, ki ponujajo popuste, so napovedali podobne akcije. Na 1nadan.si so dejali, da se še dogovarjajo, "vendar žal še nimamo informacije o ceni in začetku akcije," je povedala Urška Novljan.

Nujen natisnjen kupon

Na Kuponko.si pa vse kupce še opozarjajo, da bodo morali imeti natisnjen kupon s seboj, izkoristili pa ga bodo lahko do 5. januarja, na silvestrovo samo do 21. ure.

Komentarjev 1
  • Bozidar.Frelih 08:06 18.november 2013.

    Se pravi so podražili za 50%. Bogato. Men je šla pa plača dol za 15%, pa nabil so mi vse žive davke. Ne bomo se videli. Pa srečnga pa zdravga.