Slovenija
23 ogledov

Promet na cestah vse gostejši, nastajajo zastoji

promet primorska avtocesta Promet.si
Po zadnjih podatkih se promet na slovenskih cestah še naprej gosti, vse več je tudi zastojev.

Zaradi prometne nesreče je na primorski avtocesti proti Ljubljani med Vrhniko in CP Log zaprt prehitevalni pas, nastaja daljši zastoj, ki je dolg že šest kilometrov. Prometno-informacijski center priporoča, da osebna vozila zapustijo avtocesto na izvozu Logatec in vožnjo nadaljujejo po vzporedni cesti do Brezovice.

Daljši zastoji so tudi na gorenjski avtocesti pred CP Hrušica proti Avstriji. Kolona vozil je dolga približno osem kilometrov. Če se odpravljate v Kranjsko Goro PIC priporoča izvoz Lesce, če pa ste namenjeni proti Avstriji pa prelaz Korensko sedlo in Ljubelj ter prehod Rateče.

 

Gost promet z zastoji je tudi na cesti Šmarje - Dragonja. Na mejnem prehodu Dragonja in Sečovlje vozniki za vstop in izstop iz države čakajo okrog 30 minut, na mejnem prehodu Gruškovje pa za vstop 20 minut.

Zastoji tudi na hrvaških cestah

Zastoji so tudi na hrvaških cestah. Promet je povečan na avtocesti A1 in A2 Zagreb Macelj v obe smeri, ter na avtocesti A3 Bregana-Lipovac v smeri Bregan.

 

Na cestninski postaji Lučko je na izhodu iz avtoceste proti Zagrebu kolona vozil dolga 4 kilometre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.