Slovenija
6 ogledov

Promet poteka tekoče

Žurnal24 main
Promet na cestah se je sprostil in poteka tekoče. Tudi na mejnih prehodih ni daljših zastojev.

Pogled v živo: Dolenjska avtocesta, cestninska postaja Dob. Za osvežitev slike pritisnite tipko F5. © Promet.si

 Primorska:

Ceste:  Na primorski avtocesti je zaprt priključek Nanos. Pred odcepom proti Kopru pa je zaprt prehitevalni pas, zaradi česar poteka promet po voznem in počasnem pasu. Prav tako je zaprta hitra cesta Podnanos - Vrtojba, promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Zgoščen promet je na cesti Portorož-Izola-Koper.

Mejni prehodi:
trenutno ni čakalnih dob.

Gorenjska:
Ceste:
 
promet je znova zgoščen na gorenjski avtocesti med priključkoma Brezje in Podbrezje v obe smeri, vožnja poteka počasi in možni so manjši zastoji. Na cesti Bled - Lesce je gost promet in možni so zastoji.

Mejni prehodi: ni predvidenih zastojev. 

Pogled v živo: Odsek Podtabor.  Za osvežitev slike pritisnite tipko F5. © Promet.si

 


Štajerska
Ceste: promet trenutno poteka tekoče. Na cesti med Celjem in Dramljami je v obe smeri zaprt prehitevalni pas.

Mejni prehod: na Gruškovju je čakalna doba za vstopv Slovenijo 15 minut. 

Dolenjska

Ceste: na hitri cesti skozi Karteljevo - Trebnje je pri Ponikvah so odstranili posledice prometne nesreče in promet poteka tekoče. 


 

Informacije o stanju na cestah

Kakšno je trenutno stanje na slovenskih cestah, lahko spremljate na spletnih straneh Prometno-informacijskega centra ali pa jih pokličete na telefonsko številko 1970 oziroma 080 22 44.

Informacije o stanju na hrvaških cestah dobite na spletni strani Hrvaškega avto kluba.
Če se na Hrvaškem znajdete v zagati, za pomoč na cestah pokličite 987 ali 003851987. Za obvestila o stanju na  hrvaških cestah pa pokličite 00385/1/4640-800.
Zastoji tudi na ljubljanski obvoznici
Gost promet z zastoji je na ljubljanski južni obvoznici zaradi odstranjevanja delovne zapore pred priključkom Ljubljana - zahod od Brezovice in razcepa Kozarje. Na ljubljanski vzhodni obvoznici je med razcepom Zadobrova in predorom Golovec zaradi postavljanja delovne zapore v obe smeri spremenjena prometna signalizacija. Zaprt je tudi uvoz Industrijska cona Moste v smeri razcepa Malence.

Hrvaške ceste
Po podatkih Hrvaškega avto kluba je promet še posebej gost na avtocesti med Zagrebom in Karlovcem. Pri izvozu z avtoceste v bližini Lučkega je kolona vozil dolga 1 kilometre.

Gneča je sicer na celotni avtocesti iz Zagreba proti morju in obratno. Občasni zastoji nastajajo na Jadranski magistrali in istrskem ipsilonu.

Trajekti
V pristaniščih  promet poteka tekoče, brez čakalnih dob za trajekte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.