Slovenija
20 ogledov

Promet se že gosti

gorenjska avtocesta PIC
Promet na slovenskih cestah se že gosti, predvsem na gorenjski in primorski avtocesti. Kolone na mejnih prehodih in najbolj obremenjenih cestnih odsekih je pričakovati popoldne in proti večeru.

Zgoščen promet je na cestah od Izole in Šmarja proti Kopru, sporočajo iz Prometno-informacijskega centra (PIC).

Popoldne in proti večeru je zgoščen promet, kot so za zurnal24.si povedali na PIC, pričakovati iz smeri Hrvaške proti Sloveniji. Najbolj obremenjeni bodo mejni prehodi Gruškovje, Dragonja in Jelšane.
Na Gruškovju že nestajajo kolone. Vozniki osebnih vozil morajo pri vstopu v državo čakati 1 uro in 20 minut.

Opozorilo

Na regionalni cesti med Ajdovščino in Podnanosom je zaradi burje prepovedan promet za kamp-prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton, piše na spletni strani PIC.

Lučko | Avtor: HAK HAK
Hrvaški avtoklub (HAK) ob tem sporoča, da lahko danes turisti kolone pričakujejo v trajektnih pristaniščih in na Istrskem ipsilonu ter glavnih prometnicah proti Sloveniji.

Priporočamo, da pri vstopu v Slovenijo izberete alternativne mejne prehode in da se proti domu odpravite kakšno uro prej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.