Slovenija
28 ogledov

Prosta postelja se še najde

Na blejski promenadi bo silvestrovanje z ansamblom Gašperji, na gostinskih stojn Žurnal24 main
Hoteli. Gorenjska središča dobro zasedena. Zabavni program za otroke.

Bohinjski hoteli so trenutno zasedeni 90-odstotno, hotelirji pa pričakujejo, da bodo za novoletne praznike polni. Klemen Langus, direktor Turizma Bohinj, je včeraj dejal, da je nekaj sob še na voljo.

Glede na dobro vremensko napoved, urejene tekaške proge ter smučišči Vogel in Kobla pričakujem, da bomo imeli več nočitev kot lani, računam pa tudi na dober obisk dnevnih obiskovalcev,” je povedal. Zaprta sta Ski hotel Vogel in Bellevue, ki pa naj bi ga odprli po novem letu.

Glede na izkušnje italijanski gostje pridejo še zadnji dan, brez rezervacij.
Eva Štraus Podlogar

Zabava in koncerti
V dvorani Danica v Bohinjski Bistrici bodo od jutri do sobote koncerti z zabavnim programom, silvestrovanje z ansamblom Veseli Begunjčani se bo začelo ob 21. uri, vse večere pa bo do dvorane in po Bohinju vozil avtobus.

500 kremšnit za otroke
Podobno zasedeni so tudi v blejskih hotelih, kjer je prav tako še mogoče dobiti prosto sobo. “Odprti so vsi hoteli, po nekajletnem premoru bo letos na promenadi silvestrovanje na prostem z živo glasbo, v trgovskem središču pa bo v petek ob 15. uri silvestrovanje za otroke, na katerem bodo razdelili 500 kremnih rezin,” je povedala Eva Štravs Podlogar, direktorica Turizma Bled.

Dobro zasedeni so tudi kranjskogorski hoteli, kjer po besedah Mirjam Žerjav, direktorice Turizma Kranjska Gora, računajo, da bodo konec tedna polno zasedeni. Smučišče obratuje, urejene so tudi tekaške proge, poskrbeli so prav tako za silvestrovanje na prostem, na vaškem trgu bo obiskovalce pospremil v novo leto Zahod band, ognjemeta pa ne bo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.