Slovenija
4 ogledov

Prvi paket z neomejenimi klici in sporočili

Simobil Saša Despot
Drugi največji slovenski mobilni operater Simobil je danes predstavil nov naročniški paket, poimenovan Neskončni paket.

Po navedbah predstavnikov Simobila gre za prvi in edini paket z zares neskončnimi oziroma neomejenimi klici v vsa slovenska omrežja in sporočili na slovenskem trgu mobilne telefonije.

Kot je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani povedala direktorica marketinga in prodaje v Simobilu Eva Aljančič, so se za uvedbo tega paketa odločili z namenom, da bi uporabo svojih storitev naredili še bolj brezskrbno za uporabnike. Brezskrbno v smislu, da uporabnikom ni treba več skrbeti glede morebitnega preseganja v paket vključenih količin pogovorov in drugih storitev.

Smiselnost tovrstnega paketa potrjujejo tudi podatki o še vedno rastočem obsegu minut pogovorov in poslanih sporočil v zadnjih dveh letih. Pri minutah pogovorov so v zadnjih dveh letih v drugem največjem slovenskem mobilnem operaterju zabeležili 20-odstotno rast, pri sporočilih pa 35-odstotno.

Neskončni paket poleg neskončnih pogovorov v vsa omrežja v Sloveniji vključuje neskončno število sporočil SMS in MMS v Sloveniji in 500 MB za prenos podatkov. Mesečna naročnina za tiste, ki bodo naročnino na ta paket sklenili do konca julija, bo znašala 24,90 evra, po tem obdobju pa 34,90.

Komentarjev 1
  • Bozidar.Frelih 10:47 06.junij 2013.

    Kr neki ... A nima dan 24 ur? Se pravi je končen. In neskončno ne more bivat v končnem.