Slovenija
26 ogledov

Prvič v zgodovini za eno mizo

sprejem Anže Petkovšek
Na povabilo predsednika republike Boruta Pahorja se bodo danes sestali Pahor, predsednik vlade Miro Cerar, predsednik državnega zbora Milan Brglez in predsednik državnega sveta Mitja Bervar. Izmenjali in uskladili bodo stališča o zadevah, ki zahtevajo široko politično soglasje.

To bo prvo srečanje te vrste v zgodovini Slovenije. Med drugim se bodo predsedniki posvetovali o nekaterih ustavnopravnih spremembah, o spravnih ravnanjih, o usklajevanju resolucije slovenske zunanje politike in drugih pomembnih odločitvah za gospodarsko in socialno okrevanje države.

Komentarjev 2
  • ennanova 08:36 08.december 2014.

    Kapitalistični napad na izobraževanjeTrda dejstva ljudi, ki trpijo na svoji koži učinke neoliberalnega napredka, potrjujejo in dokazujejo, da se vse več ljudi polagoma spreminja v mehanski tip subjektivnosti, za katerega je značilno brezmejno manipuliranje s seboj. Ljudje se tako ...prikaži več vse bolj vedejo, kot da so neskončno gnetljiva glina, iz katere …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/2001-kapitalisticni-napad-na-izobrazevanje

  • mirror 08:06 08.december 2014.

    Največ koristnega bi naredili, da se ne bi sestali nikoli več. Koliko dnevnic bomo plačali za nekajurno mešanje megle. Tam naj še ukinejo DS za vedno.