Slovenija
11 ogledov

Prvo poročilo o uhajanju posnetkov

Posnetek seje vlade Prtcr Youtube
Policija je od generalne sekretarke vlade Helene Kamnar že dobila osnutek delnega poročila interne preiskave o uhajanju posnetkov vlade v javnost, ki so se pojavili na spletni strani YouTube.

Zaradi uhajanja posnetkov so na vladi že uvedli dodatne varnostne ukrepe, s katerimi želijo preprečiti, da se posnetki sej vlade znova znajdejo na spletu. Kaj je ugotovila interna preiskava, še ni znano, saj generalna sekretarka vlade Helena Kamnar, ki je policiji predala osnutek poročila, izjav, dokler preiskava še poteka, ne daje. Začudena pa je, da dogodek v javnosti komentirajo nekateri predstavniki vlade.

Vlada na YouTubu

Posnetki nekaterih sej vlade, Pahorjeve in Janševe, so se pojavili na YouTubu v začetku tega meseca. Vlada je zahtevala njihovo odstranitev, a so se v roku 24 ur posnetki znova znašli na spletu. Tudi te so nato na zahtevo vlade umaknili.

Komentarjev 2
  • privat 17:54 20.december 2011.

    če dobijo plačano za te sestanke naj so javni...kaj imajo romi ministerski za skrivat??

  • Žurnalček 02:55 20.december 2011.

    A je na SOVI še kdo zaposlen , al bojo zdaj zdaj tajnice ugotavljale vdor v vladne prostore. Dajte no pogledat, mogoče gre pa kabl do Tehniške knjižnice , tiste zraven Ruske ambasade.