Slovenija
29 ogledov

Računa na dogovor Pahor – Kosor

Bager bo še nekaj časa miroval. (Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Čeprav se danes izteče rok, za katerega sta se dogovorila premier Pahor in Joško Joras glede odstranjevanja robnikov, bo Joras še malo počakal. Računa na dogovor Pahor – Kosor.

Slovenski premier Borut Pahor in hrvaška premierka Jadranka Kosor se bosta srečala ob robu mednarodne konference Croatia Summit 2010 v Dubrovniku. "Tukaj bo padla odločitev, ali je Slovenija sposobna zaščititi svojo suverenost ali pa bo še naprej dovolila teptanje tega," pravi Joško Joras.

Čeprav sta se s premierjem Pahorjem dogovorila, da je danes tisti dan, do katerega bo Joras počakal z odstranjevanjem robnikov, pa nam je povedal, da bo vseeno še malo počakal. Kot pravi, razume, da bodo danes še potekali pogovori med Pahorjem in Kosorjevo, zato bo z odločitvijo, ali se bo znova spravil nad robnike, počakal do torka. "Do takrat svet ne bo padel s tečajev," pravi Joras.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.