Slovenija
28 ogledov

Računalnika ni vrnil

Goran Klemenčič Boštjan Tacol
Klemenčič. Šef protikorupcijske komisije odnesel prenosnik.

Goran Klemenčič ima še vedno prenosni računalnik ministrstva za notranje zadeve (MNZ), čeprav je že od lanskega septembra zaposlen kot predsednik Komisije za preprečevanje korupcije. Podatek so na MNZ-ju potrdili in dodali, da ima Klemenčič podpisan reverz.

S komisije so nam sporočili, da je Klemenčič po nastopu funkcije na komisiji s službo za informatiko na MNZ-ju govoril o prenosniku. Povedali so mu, da računalnika ne bodo dodelili drugemu, saj je znamke Apple, takšnih pa na MNZ-ju ne uporabljajo. Prenosnik je zato ostal službeni računalnik komisije.

Na komisiji so dodali, da se je prenosnik letos pokvaril, potem pa so Klemenčiču kupili novega za 900 evrov. Informacijo so dopolnili s podatkom, da ima komisija na reverz od MNZ-ja tudi več državnih zastav. Izposodili so si jih, ker sicer ne bi imeli nobene.

Komentarjev 3
  • Method 09:35 11.november 2011.

    Govrijo o krizi kako je treba za 20% znizati standart?!?!?sami pa se vozijo v Avdijih serije 8 BMW-jih serije 7 prejemajo plače razreda 50 uporabljajo Apple izdelke ((imidž) use na stroške davkoplačevalcev)), standart je pa treba znizati revezem , ki ...prikaži več ze tko nimajo nic da si bo drzava opomogla tako naprej bravo.......

  • Žurnalček 08:05 11.november 2011.

    Tole ni noben pameten razlog za članek. Če nimate kaj drugega za delat , pejte s notesi na teren, ne pa da pišete bedarije , katerim naslavljate bombastične članke. Človek je DRŽAVNI USLUŽBENEC , bil in je in koristi ...prikaži več DRŽAVNI računalnik še naprej. Članek je novinarska sramota Boruta Hoćevarja.

  • allstarr111 07:47 11.november 2011.

    Ja jablana je statusni simbol, če bi bil ibm ge neb uben povohu. Jest bi telim funkcionarjem dal iskrine laptope, pač mapa in notri par listov, pa naj malo pišejo, sej tiopkat tko noben ne zna.