Slovenija
10648 ogledov

Radijski dnevnik: Napaka bo odpravljena, to bo odprto

Covid-19, Slovenija, Ljubljana Epa Covid-19, Slovenija, Ljubljana
Med izjemami, ki jim je dovoljeno obratovanje, od danes ni več tržnic. To naj bi bilo kmalu odpravljeno, so poročali v radijskem dnevniku.

Od danes so znova zaprte trgovine, ki ne ponujajo najnujnejših potrebščin, med izjemami, ki jim je vendarle dovoljeno obratovanje, pa ni več niti tržnic. Po navedbah Radia Slovenija je zaradi tega bilo kar nekaj zmede, nekatere tržnice so bile danes celo odprte, pristojni pa naj bi načrtovali njihovo ponovno odprtje.

Skladno z vladnim odlokom so od danes pa do 4. januarja lahko odprte le prodajalne, ki v pretežni meri prodajajo živila, blago za osebno nego in čiščenje, vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji, lekarne in prodajalne z medicinskimi pripomočki in ortopedskimi pripomočki. Odprte so lahko tudi kmetijske prodajalne, bencinski servisi, finančne storitve, pošta ter dostavne službe.

S seznama izjem pa so izpadle tržnice, a po poročanju Radia Slovenija ne bo dolgo tako. Pristojni so namreč, kot so poročali v radijskem dnevniku, obljubili, da bodo napako odpravili in tržnice odprli v najkrajšem času.

Covid-19 in božično-novoletni prazniki Covid-19 Slovenija To bi lahko bili vzroki, zakaj so naše regije različno okužene

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 13:22 25.december 2020.

    Anica Bidar je v zvezi z ukrepi s kovid vladno plandemijo na specializirano državno tožilstvo podala kazensko ovadbo zaradi hudodelstva zoper človečnost. To kazensko ovadbo pa lahko poda tudi kdorkoli, če jo kontaktira na FB, da mu pošlje vsebino te kazenske ovadbe.

  • Avatar briski13
    briski13 06:56 25.december 2020.

    Ma sej niso normalni, niti zmenit se ne znajo. Kaj ima pomen imet vse živilske in kmetijske trgovine odprte a tržnice pa zaprte. Kaj je tam bolj močan virus???. Bolano😵😷

  • Avatar ovca
    ovca 00:20 25.december 2020.

    Igre brez meja se nadaljujejo 👹👹👹