Slovenija
21 ogledov

Radovedni medved

(Foto: V. in N. Puntar) Žurnal24 main
V kraju Škocjan blizu Turjaka je medved obiskal vikend staršev naše bralke.

Fotografijo radovednega medveda sta nam poslala naša bralca Valentino in Naša Puntar. Pripisala sta, da se je povsem približal počitniški hišici, kjer naj bi se pomudil predvsem pri otroški gugalnici. "Avtor fotografije je bil tako prestrašen, da si iz hišice ob gozdnem obisku ni upal," je še pripisano v sporočilu.

V okolici je kar nekaj naseljenih hiš, ljudje pa očitno kosmatinca od obiska niso odvrnili.

Jaz poročam
Na naši spletni strani smo uvedli novo sekcijo Jaz poročam, kjer novice ustvarjate vi. Objavljali bomo vaše fotografije, video posnetke, novice in za vas preverjali stvari, ki vas vznemirjajo.

Vse to nam lahko pošljete na naslednje načine:
1. Prek SMS-a: svoje sporočilo pošljite na številko 4224. Pred svoje besedilo vpišite besedo naveza.
2. Prek MMS-a: sporočilo s priloženimi slikami pošljite na številko 4224. V polje Zadeva / Subject vpišite ključno besedo naveza mms.
3. Prek e-pošte: svoje sporočilo z morebitnimi prilogami pošljite na naveza@zurnal24.si. Piarovci / oglaševalci pozor! Ta naslov je namenjen izključno našim bralcem/poročevalcem in nanj ne sprejemamo nikakršnih promocijskih sporočil!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.