Slovenija
20 ogledov

Razbijali izložbena okna

Fotografija je simbolična. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
V Mariboru roparji v trgovine kar skozi izložbena okna.

Ponekod ljudi stiska sili v kriminal. O tem, da je v štajerski prestolnici prišlo celo do prerivanja za hrano, smo že pisali, tokrat tamkajšnji policisti poročajo o tatvinah, pri čemer so mlajši moški razbili izložbena okna trgovin.

Po ženske jakne in kozmetiko
Že v petek zvečer okoli 22. ure je 25-letnik iz Ruš vlomil v trgovino v Mariboru, iz katere je odnesel šest ženskih jaken. Iz trgovine ga je pregnal alarm, ki se je sprožil ob njegovem vlomu. Pobegnil ni daleč, saj so ga policisti že čez dobrih pet minut izsledili na bližnji avtobusni postaji.

Ukradene jakne je imel s seboj.

V noči z nedelje na včeraj sta kradla 34-letni moški iz Maribora in 25-letni Rušan. Tudi ta dva sta razbila izložbeno okno in iz trgovine odnesla večjo količino kozmetičnih izdelkov. Policisti so ju izsledili že čez slabih deset minut; najprej so našli 34-letnika, potem pa še njegovega mlajšega pajdaša. Tatinski plen sta imela s seboj.

Vse tri so policisti pridržali, zaradi velikih tatvin bodo podali kazenske ovadbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.