Slovenija
36 ogledov

"Razočaranje" po Jankovićevi zmagi

(Foto: Bralec Jože) Žurnal24 main
Na RTV Slovenija so razočarani, ker je Janković znova slavil na županskih volitvah, nam sporoča bralec. Čemu tako sklepa? Novico so namreč dali kar pod črno kroniko.

Bralec Jože nam je poslal fotografijo strani teleteksta RTV Slovenija, ki je bila posneta včeraj malo po 19. uri. Iz nje je ""razvidno, da so v njihovi hiši razočarani, da je zmagal Zoran Janković: njegovo zmago so dali pod temo črna kronika," je še pripisal ob fotografiji.

Kot je znano, je novi-stari ljubljanski župan Zoran Janković prejel skoraj 65 odstotkov glasov. S slavjem v središču prestolnice je včeraj začel natanko ob 19. uri. Fotogalerijo prešernega razpoloženja v njegovem taboru si lahko ogledate tukaj.

Komentarje in prve odzive na izide včerajšnjih lokalnih volitev si lahko preberete na tej povezavi.

Sicer pa je danes za pozornost poskrbel prav Janković, a ne Zoran. Njegov sin Jure naj bi namreč sinoči med proslavljanjem rezultata zagrozil novinarjema Financ, Jaki Elikanu in Urošu Urbasu. Ob pogledu na Elikana naj bi moškemu, ki je stal poleg njega, rekel: "Daj, ubij tega." "Ne moreš mi tega reči, ne moreš me kar likvidirati," mu je odgovoril Elikan. Vmešal se je Zoran Janković in Elikanu dejal, da je Jure malo spil, in dodal, naj ga ne izziva. Na Elikanove besede, da mu je grozil s smrtjo, je župan Janković odvrnil, da "se take zadeve urejajo na sodišču". Novinarja sta zaradi groženj proti Juretu Jankoviću vložila kazensko ovadbo.

ZARADI ŽALJIVIH IN NESTRPNIH KOMENTARJEV SMO IZKLOPILI MOŽNOST KOMENTIRANJA.