Slovenija
32 ogledov

Razpis za nagrado Netko 2009

Lani je nagrado prejel tudi Žurnal24 za projekt Vreme.net izvajalca Domenca. © Ž Žurnal24 main
Do 15. oktobra se lahko prijavite na razpis za ugledno in tradicionalno nagrado Netko. Izbrana bo tista spletna stran, ki bo najbolj izstopala po kakovosti ter inovativnosti.

Letos je razpis ponovno odprt za prijave lastnikov upravnih in poslovnih spletnih strani, uvaja pa tudi novost. Spletnim uporabnikom namreč omogoča, da glasujejo za njihovo najljubšo spletno stran.

 

Netko 2009

Cilj nagrade je spodbujanje uporabe interneta in dvig kakovosti spletnih rešitev na različnih področjih. Natančnejše podatke o razpisu najdate na tej povezavi.

Prvič nagrada Netko- glas ljudstva
Nagrada se na ta način pomika bližje skupnosti uporabnikov, ki živijo v virtualnem vsakdanjiku in dajejo spletni realnosti ključen pomen. Z njihovo pomočjo bo nagrada Netko – glas ljudstva letos podeljena prvič.

Vsak, ki se bo prijavil in potegoval za nagrado, bo na svojo spletno stran dobil aplikacijo z glasovalnim gumbom. Preko tega gumba bo lahko spletna javnost glasovala. Po zaključku prijave bo potekalo še glasovanje za najboljšo spletno stran po mnenju javnosti, možno tudi na netkovi spletni strani.

Nagrado Netko za najboljšo poslovno in upravno spletno stran v Sloveniji bo že enajstič podelila Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za informatiko in telekomunikacije v sodelovanju z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije. Nagrada se podeljuje podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s svojimi spletnimi stranmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.