Slovenija
9 ogledov

Razprtije v SLS

Predsednik SLS Janez Podobnik BOBO Žurnal24 main
Janez Podobnik naj bi se vrnil v politiko in postal predsednik ljubljanskega odbora SLS.

V Slovenski ljudski stranki (SLS) po marčevskem kongresu, ko je stranko po odhodu Radovana Žerjava prevzel Franc Bogovič, je po poročanju Pozareporta zelo vroče. V konfliktu naj bi bili dve struji, na eni strani kmečka zveza, ki je pred kongresom na Brdu za predsednika SLS kandidirala Larisa Gaiserja, ter skupina, ki je na kongresu podprla Bogoviča.

V politiko naj bi se po poročanju portala vrnil nekdanji prvak SLS in bivši predsednik DZ Janez Podobnik, ki naj bi prevzel vodenje ljubljanskega odbora stranke. Bogovič in ožje vodstvo stranke naj bi se tudi že dogovorila, da bo nosilec liste na volitvah v Evropski parlament, ki bodo prihodnje leto, podpredsednik stranke Janez Tomšič, kar naj bi dobil kot nagrado, ker se je pred kongresom umaknil Bogoviču.

Po pisanju portala je sicer še vedno uganka, kam odhaja Žerjav, ki je po odstopu napovedal, da se bo vrnil v gospodarstvo.

Komentarjev 7
  • Pepe1 14:59 05.maj 2013.

    Bogovič ali pozabljaš da si bil minister v vladi in ni bilo nobenega učinka sedaj si pa postal pameten in vidiš samo letnico2015 ker potem bomo pa oiskali ker bo zmankalo denarja za osnovno vodenje države ker boš vklučen tudi ...prikaži več ti kaj vse si naredil da so te izvolili veš samo ti sedaj se ti bo pridružil v politiki še en nesposobnež Podobnik ki se je učil na Hrvaško Slovenski meji pretepati taki ljudje niso za politiko in ne za v stranko

  • mph 15:45 04.april 2013.

    Samo še Kokobel mora prit nazaj v politiko. :-)

  • tralala 15:37 04.april 2013.

    Še en klovn več.