Slovenija
31 ogledov

Rdeči parkirajo, kjer hočejo?

Fotografija, na kateri je avtomobil znamke Ferrari, je nastala v torek ob 13. ur Žurnal24 main
"Si po novem z dražjim avtom kupiš tudi predrznost za brezobzirno parkiranje?" se sprašuje bralec, ki je posnel fotografijo neznaca, ki je svojega jeklenega konjička pustil kar sredi ceste.

"Na parkirišču, kjer je bilo še veliko prostih parkirnih mest, je bil na cestišču parkiran avtomobil znamke Ferrari. Ob tem sem se s kolegi vprašal, kje so zdaj redarji in če si po novem z dražjim avtom kupiš tudi predrznost za takšno brezobzirno parkiranje. Vozilo ni imelo prižganih vseh štirih smerokazov in je bilo ugasnjeno. Naj še omenim, da si je lastnik vzel veliko časa, preden je prišel nazaj," je k zgornji fotografiji, ki je nastala v torek okoli 13. ure v bližini trgovskega centra BTC, pripisal jezni bralec.

Odštel bi za 80 evrov kazni
Vse nespametne voznike spomnimo, da se po 52. členu ZVCP posameznike, ki parkirajo na neoznačenem parkirnem mestu, prehodu za pešce, kolesarski stezi, pešpoti in pločniku kaznuje z globo v višini od 40 do 80 evrov. V tovrstnem primeru gre po navedbah policije za oviranje prometa, za kar je predpisana kazen 80 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.