Slovenija
22 ogledov

Revizor bo preveril Hit Alpineo

Direktor družbe Hit Alpinea Miran Čurin pričakuje, da bi prihodnje poslovno leto Žurnal24 main
Poslovni rezultati. Revizija bo pregledala poslovanje od avgusta 2006 do decembra lani.

Kranjska Gora. Na včerajšnji skupščini delničarjev podjetja Hit Alpinea so razrešili nadzornike Uroša Kravosa, Valterja Nemca in Steva Praštala, razrešnice zaradi revizije niso podelili bivšemu direktorju Alešu Topolšku ter preostalim članom bivšega nadzornega sveta: Jožetu Feletu, Tilnu Majnardiju, Niku Troštu in Franciju Križanu.

Na predlog večinskega lastnika Hita iz Nove Gorice so zaradi odstopanja rezultatov od načrtovanih sprejeli sklep o imenovanju posebnega revizorja, ki bo preveril vodenje poslov družbe od 17. avgusta 2006 do 31. decembra 2009. Na podlagi izsledkov, ki bodo po informacijah direktorja Hita Alpinee Mirana Čurina predvidoma znani konec septembra, pa se bodo lastniki odločili za nadaljnje ukrepe.

Poslovanje boljše kot lani
Letošnji poslovni rezultati so slabši od načrtovanih, vendar boljši kot lani, je pojasnil Čurin: “Julija in avgusta so bile hotelske zmogljivosti zasedene 75-odstotno. Če bomo tako nadaljevali, bomo do konca leta izgubo iz prejšnjega leta prepolovili s treh milijonov na 1,5 milijona evrov."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.