Slovenija
27 ogledov

Rok Bagoroš na Pro 7

rok blagosos
1/4
Žurnal24 main
Kaskader iz Murske Sobote nastopil na nemški televiziji. Pomagal je dokazati verodostojnost videa, na katerem fant iz Azije počne neverjetne stvari na svojem skuterju.
Več o zakulisju snemanja lahko preberete na Rokovem blogu. Video si lahko ogledate na tej POVEZAVI, fotografije pa v GALERIJI.

Rok Bagoroš iz Murske Sobote je nastopil na nemški televiziji Pro 7, da bi pomagal ekipi oddaje Galileo dokazati verodostojnost kaskaderskega videa, ki je krožil po spletu. Na njem je neki fant iz Azije brez kakršnekoli zaščite na svojem skuterju izvajal neverjetne stvari.

"Ko so me poklicali s televizije, sem bil ves iz sebe," je dejal Rok. "Kar hitro sem se dogovoril za snemalni dan, pa čeprav je bilo to sredi zime, saj je bila to vedno moja velika želja. Naložil sem skuter in se z prijateljem odpravil v Nemčijo."

Snemali so dva dni, saj so imeli prvi dan smolo, ker se je pokvaril skuter in je zato Rok vso noč preživel v delavnici. "Naslednji dan smo spet začeli snemati, tokrat uspešneje." Da bi bil posnetek čimbolj podoben avtentičnemu videu, je Rok snemal v sandalah, kar je bilo še posebej nevarno.

Trenutno se Rok pripravlja na svetovno turnejo stunt vožnje, ki se bo začela čez dva dni v Italiji. Rok bo tam predstavil svoje trike na novem motorju KTM duke 125 v prestolnici mode, Milanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.