Slovenija
5799 ogledov

Romun z BMW-jem izkoristil pacientko, ki jo je zadela kap

Romun sledi reševalnemu vozilu slika zaslona
Reševalci nujne medicinske pomoči iz Postojne so bili v petek na nujni vožnji. Pacientko, ki jo je zadela kap, so po primorski avtocesti peljali v ljubljanski klinični center.

Gneča je bila velika, a morali so priti skozi zastoj.avto znamke bmw, romunskih registrskih oznak, ki jim je začel slediti.

Reševalka, ki je sedela zadaj z bolnico, je opazila, da jim sledi BMW romunskih registrskih oznak. Posnela ga je s telefonom in poklicala 113 ter povedala policistom, kaj se dogaja. Kot poročajo Primorske novice, policisti na tistem odseku avtoceste v danem trenutku niso imeli nobene razpoložljive patrulje.

Romunu naj bi začelo trobiti vse več voznikov, ki so se razvrstili levo in desno ter pustili prosto pot rešilnemu vozilu. Pred Lomom pa ga je dokončno blokiral voznik kombija, tako da je moral ustaviti.

Kot so za Primorske novice povedali na PU Koper, nesramnega voznika niso ujeli, bodo pa pregledali posnetek in primer obravnavali. Iz Romunije bodo morali najprej dobiti podatek o lastniku in podatek, kdo je avto tistega dne vozil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • zdrej 14:40 13.avgust 2018.

    Sicer pa pogrešam delo naše policije, da bi se v zastojih zapeljala po dotični avtocesti, in opozarjala voznike, da naredijo reševalni pas. Tako mal za vajo. To sem videl v Avstriji, da policija dela. Ne piše kazni, samo z plavo ...prikaži več lučjo se pelje in dela reševalni pas, neukim pa razloži, zakaj. V primeru nekega nespametnega ugovarjanja ali pa celo neupravičene vožnje po reševalnem pasu pa pač pobrat kazen. Sigurno se bo kdo našel, ki je pripravljen kaj prispevat v državno blagajno.

  • smejka 12:03 13.avgust 2018.

    S temi Romuni je sam cirkus.

  • kapibara 10:24 13.avgust 2018.

    Za kaj ugotoviti, kdo je vozil ? Lastniku izdati masten račun in naj on terja voznika za poplačilo..