Slovenija
19677 ogledov

Rop banke v prestolnici sredi belega dne!

policija Saša Despot
Danes popoldne je neznanec izvedel drzen rop sredi belega dne, neuradno si je "privoščil" eno od poslovalnic Nove KBM v Ljubljani.

Okoli 15. ure je osumljenec v bančni poslovalnici v središču Ljubljani uslužbencem zagrozil z nevarnim predmetom in odtujil nekaj sto evrov gotovine, nato pa peš pobegnil. V dogodku ni bil nihče poškodovan, osumljenca, mlajšega moškega z brki, pa še iščejo, so sporočili s PU Ljubljana. Po neuradnih podatkih gre za poslovalnico Nova KBM.

Policija je na kraj napotila več patrulj, ki izvajajo aktivnosti za izsleditev osumljenca in opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja.

Po podatkih policije je osumljene mlajši moški, visok okoli 180 centimetrov, z brki in oblečen v trenirko z rdečo črto.

Črna kronika Ljubljana - najbolj aktualna črna kronika.

Komentarjev 7
  • bojan88 09:44 26.januar 2023.

    Zaradi varstva osebnih podatkov lahko rečem le tole: bila je ena izmed bank v območju Ljubljane, da je bil storilec eden ali več, da je bil oblečen in da je pobegnil peš s kolesom ali skuterjem, da je bil oborožen ...prikaži več ali pa tudi ne, še najboljše, da pride kar sam do vas...

  • albert6 08:00 26.januar 2023.

    Okej spet bo šla KBM v stečaj Žandarji pa povišico za nevarno delo

  • kapibara1 19:29 25.januar 2023.

    Ni panike za storilca ! Tistega agresivneža s slike, ki je celo baje celo Pujso Pepo podru/ napadu, kljub sliki niso našli !!