Slovenija
791 ogledov

Rop v središču Ljubljane: grozila uslužbenki in jo zvezala

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Rop se je zgodil okoli 9. ure zjutraj.

Danes, nekaj po 9. uri zjutraj so bili policisti obveščeni o ropu v eni izmed trgovin z nakitom na območju centra Ljubljane. Po do sedaj zbranih obvestilih sta v prodajalno vstopila storilca, zagrozila uslužbenki, eden izmed njiju pa ji je zagrozil tudi s pištolo. Uslužbenko sta nato zvezala, iz prodajalne odtujila nakit in gotovino ter s kraja dogodka peš zbežala v predel stare Ljubljane.

V dogodku po prvih podatkih ni bil nihče poškodovan, policija pa storilca še išče.

Ju prepoznate?

Po opisu Policije je prvi storilec star okoli 50 let, visok in sivih las. Oblečen je bil v črn plašč, zelen črtast pulover in temne hlače. Nosil je tudi črno kapo. Drugi storilec je star okoli 30 let, visok okoli 180 cm in črnih kratko pristriženih las. Oblečen je bil v tanjšo bundo temno modre barve in črne hlače. Na glavi je imel čepico, obut pa je bil v črne superge. S seboj je nosil potovalni kovček svetlo modre barve.

Policija v zvezi z dogodkom nadaljuje z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka, na kraj pa je napotenih več patrulj, ki izvajajo aktivnosti glede iskanja osumljencev ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka, so sporočili iz PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.