Slovenija
4827 ogledov

Ropar bencinskega servisa je imel v trgovini smolo

policija Fotografija je simbolična.
V eni izmed trgovin na območju centra Ljubljane se je včeraj okoli 13. ure zgodila tatvina.

Po do sedaj zbranih podatkih je storilec vstopil v trgovino in izkoristil odsotnost prodajalcev, odprl blagajno ter iz nje odtujil nekaj bankovcev, nato pa pobegnil iz trgovine. To so zaznali zaposleni in obvestili policijo. Na kraj je bilo napotenih več policistov, osumljenca pa so policisti na podlagi danega opisa izsledili in prijeli v bližini ter mu odvzeli prostost, poroča Policijska uprava Ljubljana.

Ob prijetju osumljenca so ugotovili, da je to storilec tudi ropa bencinskega servisa na Dunajski cesti v Ljubljani, ko je ta vstopil v prodajalno in od uslužbenke zahteval denar. Svoje zahteve je podkrepil z ostrim predmetom. Iz blagajne je odtujil nekaj bankovcev in pobegnil s kraja, pri tem pa ni bil nihče poškodovan. O tem smo poročali v pregledu dogodkov, 24. 7. 2023. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo 33-letnega osumljenca predvidoma danes privedli pred preiskovalnega sodnika.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.