Slovenija
148 ogledov

Rotner domnevno na psihiatriji

Žurnal24 main
Rajko Rotner, ki ga je Slovenija spoznala v aferi Baričevič in je tudi stric Katarine Kresal, naj bi bil pred dvema tednoma hospitaliziran v Psihiatrični bolnišnici Begunje. Vzrok: alkohol.

Rajko Rotner naj bi se zdravil zaradi alkoholizma in ciroze jeter (alkoholnega hepatitisa), poroča portal pozareport.si. Hospitalizirali naj bi ga pred dvema tednoma, v bolnišnici pa naj bi ostal še vsaj štiri dni. Kot poroča omenjeni portal, naj bi Rotnerja videvali pred bolnišnico, kamor naj bi hodil kadit.

Rotner je postal znan zaradi sodelovanja pri postopkih vračanja bulmastifov pokojnemu zdravniku Sašu Baričeviču. Zaradi omenjenih postopkov ga je vodstvo kinološke zveze pred časom suspendiralo, grozila naj bi mu tudi kazenska ovadba. Poleg vpletenosti v afero Baričevič je Rotner znan tudi kot uslužbenec ministrstva za obrambo (Mors), ki je bil več kot štiri leta doma na čakanju na ustrezno delovno mesto. Medtem je prejemal stoodstotno nadomestilo plače v višini 1.420 evrov bruto in videl skoraj ves svet, saj je kot kinološki sodnik sodil na več kot sto pasjih razstavah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.