Slovenija
8 ogledov

Ruleta Hitu ni prinesla sreče

Pritisk črnogorskega podzemlja na zaposlene je bil premočan, zato se je Hit odlo Žurnal24 main
Družba Hit je zaradi ponavljajočih se groženj nekaterih črnogorskih gostov, ki so ustrahovali zaposlene, do nadaljnega zaprla svojo igralnico v hotelu Maestral v črnogorski Budvi.

Trenutne razmere v Pržnem gostom ne zagotavljajo varnosti in jim ne omogočajo dolgoročne normalizacije poslovanja ter zagotavljanja ustreznih delovnih pogojev. Ker vodstvo nima odločujočega vpliva, v tem trenutku ne more zagotoviti varnosti zaposlenim v igralnici, v kateri je pred zaprtjem delovalo 120 igralnih avtomatov, tri rulete in 18 igralnih miz.

Zaposleni v igralnici upravičeno pričakujejo ustrezne pogoje za delo in upoštevanje varnostnih standardov, a jim tega družba Hit Montenegro v tem trenutku ne more zagotoviti. Presežni delavci so tako do izboljšanja razmer na dopustu, so pojasnili v novogoriški družbi.

Že prejšnji teden je zaradi groženj igralnica omejila poslovanje igralniško-zabaviščnega dela turističnega resorta Maestral. Gostje so tako lahko igrali na igralnih avtomatih in elektronskih ruletah, niso pa mogli igrati iger na mizah, kar pa, kot kaže, ni zaustavilo ustrahovanj.

Igralnico bodo ponovno odprli, če bodo v Hitu ocenili, da obstajajo možnosti za dolgoročno stabilizacijo razmer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.