Slovenija
94 ogledov

Ryanair išče več sto uslužbencev: "Čimveč jih želimo najti v Sloveniji"

Ryanair Reuters
Zaradi izjemne rasti Ryanaira v lanskem letu, se družba širi in išče kadrovske okrepitve. Na letalih nizkocenovnika je na voljo več sto delovnih mest, zanje se lahko potegujejo tudi Slovenci. Prijavite se lahko prek spleta, prve razgovore bodo imeli 23. julija v Ljubljani.

Za iskanje primernega kadra je irska letalska družba najela podjetje Crewlink.

"Za Ryanair trenutno iščemo več sto ljudi, želimo si, da bi jih čim več našli v Sloveniji," so nam sporočili iz Crewlinka.   

Če želite postati članica oziroma član kabinskega osebja na letalih Ryanaira ni treba, da imate izkušnje na tem področju. 

Morate pa biti stari vsaj 18 let in se pripravljeni preseliti, saj vas lahko služba čaka v kateri koli od 84 baz, ki jih ima nizkocenovnik po Evropi. Na razpis se lahko prijavite na tej povezavi

Izbrane čaka 6-tednsko usposabljanje 

Preliminarni izbor kandidatov bo v soboto, 23. julija, v Ljubljani.

Vse tiste, ki bodo prišli skozi prvo sito, bodo povabili na šest tedensko usposabljanje, ki ga organizirajo v bližini Frankfurta. 

“Od začetka letošnjega leta smo v Sloveniji našli že številne kandidate, ki zdaj delajo za Ryanair. Izkazali so se za boljše v Evropi. Zdaj se vračamo, saj ima letalska družba velike potrebe po dodatnem kadru," poudarja  Niall Gleeson iz družbe Crewlink. 

Slovenci, ki se bodo pridružili več kot deset tisočim uslužbencem Ryanira, lahko računajo na začetno plačo med 1.000 in 1.400 evri, na naše vprašanje odgovarjajo v Crewlinku. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.