Slovenija
8 ogledov

S cestnim nizkocenovnikom do letališč

protest, podizvajalci, primorska avtocesta Barbara Milavec
Do italijanskih, nemških in avstrijskih letališč lahko po novem najamete tudi nizkocenovni cestni prevoz. Do Benetk tako lahko pridete že za 14 evrov.

Podjetje GoOpti se tako zgleduje po nizkocenovnih letalskih prevoznikih in kot prvi v Sloveniji predstavljajo možnost nakupa kart prek spletne strani za cestni prevoz do večjih letališč za razmeroma nizko ceno.

Do Trsta tako lahko iz Ljubljane pridete že od 10 evrov na osebo, do Münchna pa od 28 evrov na osebo. Prevoz do pristanišča v Genovi pa vas lahko stane 55 evrov ali več.

"Nizko ceno poskušamo zagotoviti z združevanjem potnikov, ki se ne poznajo, vendar potujejo na enak datum s približno enakimi urami na enaki relaciji oziroma v nasprotno smer," so zapisali v sporočilu za javnost.

Pri tem je seveda treba upoštevati nekaj pogojev, kot na primer daljši čas vožnje zaradi vkrcavanja ali izkrcavanja drugih potnikov, in omejitev prtljage na tri kose oziroma do 35 kilogramov. 

"Na drugi strani je vedno mogoče doplačati za dodatno ugodje, kot je vkrcanje in izkrcanje na želeni lokaciji, dodatna prtljaga, otroški sedeži ..." so zapisali.

V primeru odpovedi Opti prevoza se kupnina ne povrne. Povrnitev kupnine vam omogočajo le pri naročitvi prevoza VIPflex, ki pa je dražji od običajnega prevoza Opti.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 01:46 11.januar 2012.

    Kaj ko bi za začetek organiziral nizkocenovni prevoz z Brnika in odjebal Šentjurčane in njihov monopol v spregi z upravo Aerodroma !

  • max 21:33 10.januar 2012.

    A temu članku se reče pa nizkocenovna reklama ? Tele novinarji se pa res prodajo za drobiž !