Slovenija
36 ogledov

S Cirkusom cirkus

klub Cirkus - urbani prostor za zabavo v Ljubljani Saša Despot
Težave. Vandali okoli kluba razbijajo avtomobile.

“Kar počne mularija v okolici kluba Cirkus, je grozljivo,” je dejala okoliška stanovalka, ki ni želela biti imenovana. Druga je dodala, da mladostniki uničujejo zelenice in avtomobile: “Ko sem sprehajala psa, se je pet mladostnikov lotilo parkiranega avtomobila. Eden je skočil na havbo, skakal po njej, dokler ni nastala luknja, drugi je brcal ogledalo, dokler ga ni polomil.”

Na ljubljanski policijski upravi (PU) pravijo, da ne morejo povedati, koliko prijav so prejeli zaradi vandalizma v okolici Cirkusa. So pa neuradno potrdili, da so obveščeni o kršitvah javnega reda in miru ter o primerih vandalizma. Tudi na Mestni občini Ljubljana vedo za težave, a pravijo, da jih lahko reši le policija.

Na tej odgovarjajo, da so ukrepali pri kršitvah javnega reda in miru ali cestnoprometnih predpisov. Prav tako so po besedah Vinka Stojnška, tiskovnega predstavnika PU Ljubljana, povečali število policistov na tistih krajih v Ljubljani, ki so bolj izpostavljeni kršitvam, “vendar je za zagotavljanje izvrševanja drugih nujnih nalog nemogoče zagotavljati prisotnost policije ves čas”.

Komentarjev 3
  • Prešernova ulica 13:13 25.januar 2012.

    Vsi aktivisti,ki vas zadje case spremljam in želite zaprtje kluba. Vse te stvari smo natolcevali ze policiji ca KMŠ pa kaj smo uspeli resit. Sam vem da se naveden dogodek ni odvijal v okolici Cirkusa temveč čez Tržaško cesto. Če ...prikaži več nismo dosegli zaprtja KMŠ ja zakaj težimo Cirkusu?! Oni varujejo okolico jim je mar za čistočo(vidim vsako jutro kako čistijo okolico vseh skozlancev ki se tam mimo sprehodijo) ni hrupa glasbe pa še simpatičen klub so. Kam naj gredo maldi? in ta vandalizem ne nestaja v okolici Cirkusa temveč v širši okolici ta pa nastaja od kar jaz pomnim za klub KMŠ. Podiranje kant, zažiganje zvoncev, unicevanje ogledal in stekl na avtomobilih.Odprite si oči ni vsega kriv Cirkus

  • revizorka 08:16 24.januar 2012.

    Kar počnejo sosedje v okolici kluba je grozljivo,nam je povedal obiskovalec kluba,ki želi biti neimenovan. Drugi je dejal,da je zadnjič,ko je s prijatelji parkiral avto videl okoliško stanovalko,ki je pretepala svojega psa,nato pa ga je privezala za avto in ga ...prikaži več vlekla po cesti...Okoliški stanovalci s svojimi vozili in pasjimi iztrebki uničujejo zelenice sta se strinjala oba.Na ljubljanski PU nam niso mogli povedati koliko prijav proti okolišlim stanovalcem so prejeli...Novkovič-daj poglejte malo kakšne "banane" piše Oštrbenkova...

  • Žurnalček 14:37 22.januar 2012.

    Zaradi povečanja krimilitete na področju kjer je začel delovati lokal in katere izključni vzrok je on sam ima lokalna skupnost , kakor tudi PP Vič pravico da o delovanju lokala izda negativno mnenje in da se lokal zapre !!!