Slovenija
66 ogledov

S Philipsovim brivnikom do svojega stila

Brki in brade že vrsto let igrajo pomembno vlogo v moški modi. Včasih so moški s svojo brado posnemali različne politike in znane osebnosti. Pa ste se kdaj vprašali, kaj vaša brada pove o vas?

Sveže obriti




Le malo moških je dandanes vsak dan na "sveže" obritih. Brezhibno urejena in obrita brada namreč vsak dan zahteva vsaj pet minut več časa v kopalnici. Da bo teh pet minut kar se da hitro minilo, vam priporočamo, da si izberete pravi brivnik.

In kaj to pove o vas: Ste večni klasik, romantik in ponavadi nimate težav s pravili.

Stržišče


To je najbolj priljubljena oblika brade, saj si jo lahko glede na tip obraza privošči prav vsak moški. Za vzdrževanje takšne brade je potrebna redna nega.

In kaj govori o vas? Da sledite trendom in ste radi v središču pozornosti.

Brki

Pomen brkov se je skozi zgodovino močno spreminjal. Bili so zaščitni znak moških iz Bližnjega vzhoda, nato so jih za svoje tudi Američani, v 70.letih so jih povezovali predvsem s homoseksualci, kasneje pa s porno igralci. Danes brki nimajo nekega posebnega pomena, razen v mesecu novembru, ko si večina moških pusti rasti brke zaradi osveščanja o njihovih zdravstvenih težavah, predvsem raku na prostati in na modih. Ne glede na vse, za lepe in urejene brke, je potrebna ustrezna in dosledna nega.

In kaj brki povedo o vas? Ste provokativni in malo deviantni. Ne zanima vas, kaj si mislijo drugi. Ste pozitivni in družabni.

Polna brada




Mnogi moški takšno obliko brade ponavadi dojemajo kot del svoje identitete, lahko tudi kot telesa. Da takšna brada ne uide izpod nadzora je pomembna dosledna in redna nega.

In kaj polna brada pove o vas? Po tihem ste samozavestni. Neradi ste v središču pozornosti. Ste kreativni in nepredvidljivi.

Divja brada


Moški, ki se odločijo za takšno obliko brade so ponavadi polni testosterona. Brada je njihov zaščitni simbol. Ponosni so nanjo. Ne glede na to, da daje brada občutek divjosti, je za njeno vzdrževanje potrebno kar nekaj minut na dan.

In kaj takšna oblika brade pove o vas? Ste svobodnega duha in ne marate pravil.

Philipsov brivnik je prava odločitev

Ne glede na to, kakšno obliko brade imate, je pomembna pravilna in dosledna nega. Zato nujno potrebujete brivnik, ki vam bo olajšal vašo vsakodnevno rutino in predvsem skrajšal časa, ki ga morate zaradi vaše brade preživeti v kopalnici. Mi vam priporočamo Philips 7000, ki pa je lahko v tem prazničnem času z malo sreče vaš. Kako? Klik tukaj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.