Slovenija
143 ogledov

S tacenskega mostu skočil v Savo

Iskanje fanta, ki je skočil v Savo
1/6
Saša Despot
Mladenič zjutraj skočil s tacenskega mostu v Savo.

Okoli 7. ure zjutraj je z mostu v Tacnu v reko Savo skočil moški. Iskalna akcija je trajala cel dan, a na žalost neuspešno. Zaradi teme so morali akcijo prekiniti.  "Do sedaj je v iskalni akciji sodelovalo večje število policistov, gasilcev iz več gasilskih društev, pripadniki zveze reševalnih psov, območje je bilo pregledano tudi s pomočjo policijskega helikopterja. Iskalno akcijo sta ovirala tudi višji vodostaj in motnost reke Save," nam je sporočil Vinko Stonjšek s Policijske uprave Ljubljana.

Kljub vsem naporom pogrešanega do sedaj niso našli.

"Fanta še nismo našli. Iskalna akcija bo trajala do noči, nato jo bomo žal morali nadaljevati jutri," je za zurnal24.si me dsamo akcijo povedal poveljnik Prostovoljnega gasilskega društva Tacen.

Družina: Pomagajte ga iskati

Družina mladeniča pa naproša vse, ki imajo to možnost, naj ga pomagajo, iskati. "Fant je star 20 let. Oblečen je bil v črno jopico in sive hlače, visok je okoli 178 centimetrov. Skočil je ob 7.10, iščemo ga policija, gasilci, vsi. Da je skočil, je videla njegova punca. Vemo, da je zagotovo skočil, ne vemo pa, ali je izplaval. Če ga ljudje lahko iščejo ob rečnem bregu kjerkoli, gasilcev je premalo. Ali pa naj se javi, če je izplaval," je za zurnal24.si dejala družina.

Aktivirali so tudi policijski helikopter. Iščejo ga vzdolž brega reke Save v smeri Črnuč.

 

Komentarjev 12
  • soncnica 20:41 17.december 2011.

    Res je, žal :/ ... Ne vem, kaj je fanta gnalo v skok ... in to pred punco ... glede na trenutno stanje Save, naj se družina in prijatelji pripravijo na najhuje :((

  • dd1307 19:12 17.december 2011.

    Sava človeku ne daje nobenega upanja, je preveč vrtincev.