Slovenija
7222 ogledov

Saj niste pozabili, kajne?

ljubljanska obvoznica Saša Despot
Za vse, ki nameravate danes pa vse do srede uporabljati ljubljanski obroč.

Zaradi zaključevanja del na vzhodni ljubljanski obvoznici je od današnje 14. ure do srede do 22. ure za ves promet zaprt krak, ki od predora Golovec vodi na južno obvoznico. V tem obdobju je promet od galerije Strmec preko predora Golovec urejen le po enem pasu, so sporočili z Darsa.

Iz smeri dolenjske avtoceste je v času zapore promet na južni ljubljanski obvoznici med predorom Debeli hrib in izvozom Ljubljana-jug na razdalji približno enega kilometra prav tako urejen po enem pasu. Na priključku Ljubljana-jug sta zaprta oba izvoza z avtoceste, tako iz smeri dolenjske avtoceste kot tudi iz smeri južne ljubljanske obvoznice, povzema STA.

Za tiste, ki se bodo zmotili ali jim pač obvoz prek zahodne obvoznice ne bo prišel v poštev, Dars priporoča, naj nadaljujejo pot po odprtem voznem pasu proti Dolenjski do 6 km oddaljenega priključka Škofljica, kjer lahko obrnejo in se usmerijo proti Ljubljani - jug.

ljubljanska obvoznica | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Promet za Koper je v razcepu Zadobrova preusmerjen na severno in zahodno ljubljansko obvoznico, na razcepu Kozarje pa so na kraku, ki z zahodne obvoznice vodi na primorsko avtocesto, za večjo pretočnost prometa začasno vzpostavili dva pasova za neposredno vključitev vozil na primorsko avtocesto.

Na Darsu so še pojasnili, da bodo za tiste, ki bodo kljub spremenjeni signalizaciji peljali skozi predor Golovec, uredili obvoz čez približno šest kilometrov oddaljen priključek Šmarje-Sap na dolenjski avtocesti, kjer bodo lahko obrnili in pot nadaljevali nazaj proti južni ljubljanski obvoznici.

Termin zapore med 11. in 15. avgustom je Dars izbral na podlagi preteklih podatkov, saj je tedaj na omenjenem odseku pričakovati najmanjše prometne obremenitve.

Zapora vzhodne obvoznice | Avtor: Dars Dars

 

Komentarjev 2
  • Avatar jezeran
    jezeran 15:35 11.avgust 2018.

    Če te na DARS-u vedo kaj delajo, vsem načrtovalcem in projektantom, bi morali dati odpoved. Ampak saj ni problema, bo pač več kapnilo v njihov žep, ko je be rajo

  • Lara_Traill 09:45 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. T0 počnem ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com