Slovenija
36 ogledov

Sanjal o dobitku in zadel!

igralnica1 bobo Žurnal24 main
Da sanje lahko včasih napovejo prihodnost, dokazuje primer 65-letnega Avstrijca, ki je v enem izmed Hitovih igralnih zabavišč zadel 90.351,15 evra.

Avstrijec je namreč v noči z nedelje na ponedeljek sanjal, da ga v Koroni čaka dobitek. Zato je v bolnišnici prosil za izpust do 21. ure in v igralnici priigral več kot 90 tisoč evrov!

Avstrijec je sicer navdušen nad igro na avtomatih, ki so povezani v tako imenovano progresivo. Gre za skupino povezanih igral, ki zaradi sistema skupnih vložkov dajejo možnost večjih dobitkov.

Koluti klasičnega avtomata s številko 2210, na katerem je možakar igral že večkrat, so se ob 16.20 ustavili na kombinaciji treh znakov double peppers in mu prinesli sanjski dobitek.

Da je 65-letnik res rojen pod srečno zvezdo, dokazujejo tudi njegovi večkratni dobitki v omenjeni igralnici. Osebju je zaupal, da bo denar vložil v obnovo svoje graščine, kar bo ostalo, pa bo namenil za izpolnitev svojih skritih želja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.