Slovenija
71 ogledov

Sarkić je postal Denis Pokora

Postal je Denis Pokora. (Foto: Twitter) Žurnal24 main
Denis Sarkić, tiskovni predstavnik SD, je po včerajšnjem fiasku z Erjavcem in Chuckom Norrisom že spremenil svoj profil na Twitterju.

Denis Sarkić je najprej zamenjal fotografijo ob svojem profilu @SD_komunikator, ki je bila včeraj še uradni logo stranke. Danes pa je profil spremenil v @Denis_Pokora.

Zraven je pripisal: "Jaz sem Pokora. Denis Pokora. Moje delo je odgovorno, zato je moje življenje pod javnim nadzorom. Prav zato imam rad svoje delo in življenje."

 

Ali gre besedo "pokora" jemati kot opravičilo za včerajšnji "ščebet" Sarkića, ko je ocenil, da bi moral premier Borut Pahor v vlado namesto Karla Erjavca povabiti Chucka Norrisa, nam ni uspelo izvedeti, saj je Sarkić za nas danes nedosegljiv. Včeraj nam je dejal, da je šlo zgolj za hec in zasebno stališče.

Erjavec sicer nad Sarkićevim dovtipom ni bil nič kaj navdušen. "Očitno so v SD ugotovili, da vlada potrebuje terminatorje, chucke norrise, rambe in einsteine, da reši vse težave, ki so se nakopičile do druge obletnice vlade, od kant do penzij," je dejal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.