Slovenija
1503 ogledov

SDS napovedala interpelacijo, ta minister je na tapeti

Poslanska skupina SDS Martina Čuk/Državni zbor
SDS napoveduje interpelacijo, vložena bo še ta teden.

Poslanska skupina SDS bo še ta teden vložila interpelacijo zoper ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana zaradi "vedno slabših razmer v zdravstvu ter serije neizpolnjenih in prelomljenih obljub o njihovem reševanju" s strani ministra in predsednika vlade Roberta Goloba, so sporočili iz stranke.

S tem želijo pospešiti "razpravo o realnosti koalicijskih obljub ter sposobnosti aktualne vlade za reševanje najbolj perečih problemov v državi".

V največji opozicijski stranki so v zadnjih razpravah o zakonodajnih predlogih ministrstva za zdravje ministru očitali, da javno zdravstvo ne odgovarja na potrebe ljudi, prav tako menijo, da so nekateri predlogi zakonov pripravljeni brez širše razprave.

Komentarjev 8
  • lojs 14:45 26.junij 2023.

    predlagam, da začnemo zbirat podpise za loredana in da ga podpremo, pa da se ta agonija še podaljša, ker nekateri še niste požrli dovolj govna ... vse se prodaja, kaj še ni prodano, no zdravstvo, pa šolstvo bo pa kao ...prikaži večo javno oz. državno ... a je res to možno?

  • Grof 14:35 26.junij 2023.

    Loredan je bil krščen v Sremski mitrovici in že takrat so ljudje govorili, da je ……

  • Avatar Leon
    Leon 13:58 26.junij 2023.

    Poslanska skupina SDS bo še ta teden vložila interpelacijo zoper ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana zaradi .....vedno slabšega zdravja članov stranke SDS !