Slovenija
257 ogledov

SDS-ovec gojil konopljo

Konoplja PU Celje
Ovadeni moški iz Dravograda, pri katerem so policisti odkrili nasad konoplje, naj bi bil viden član SDS v Dravogradu in družinski prijatelj zdaj že nekdanje poslanke Alenke Koren Gomboc.

Celjski kriminalisti so zaradi gojenja konoplje ovadili 36-letnega moškega, doma z območja Dravograda, kar smo poročali tudi v Žurnal24.

Po neuradnih informacijah, ki jih je pridobil Dnevnik, naj bi šlo za nekdanjega policista, tudi pripadnika posebne enote policije. Gregor Kac naj bi bil po poročanju časnika tudi vidni član stranke SDS in družinski prijatelj nekdanje poslanke Alenke Koren Gomboc.

Kac se je na nedavnih volitvah potegoval tudi za mesto občinskega svetnika stranke SDS v Dravogradu. Kot navaja Dnevnik, naj bi v stranko vstopil na prigovarjanje zdaj že nekdanje poslanke Koren Gombočeve, ki še vedno predseduje občinskemu odboru stranke v Dravogradu, kjer je bil Kac tudi predsednik nadzorne komisije stranke. V Dravogradu v zadnjih dneh velja celo za eksekutorja vidnih članov stranke, ki so se javno izpostavili pri zadnjih dogodkih, povezanih s Koren Gombočevo. Tisti, ki niso odstopili sami, v teh dneh prejemajo sklepe o izključitvi iz stranke, piše Dnevnik.

Več virov je za časnik potrdilo, da sta bila tako Kac kot soprog Alenke Koren Gomboc, ki je prav tako policist, člana posebne enote policije. Kljub temu da Kac že nekaj let ni več zaposlen na policiji, so Kačevi in Gombočevi ostali družinski prijatelji ter so se pogosto obiskovali. Zato so se razširile govorice, da naj bi se v preiskavi znašla celo Koren Gombočeva, vendar so za Dnevnik na policiji to, prav tako neuradno, zanikali.

Komentarjev 22
  • -dp- 15:15 13.marec 2013.

    Ko bi bili vsaj samo zakajen...

  • feferon 15:02 13.marec 2013.

    Zato pa gre vse v kurac, ko so vsi zakajen...

  • mrki 14:59 13.marec 2013.

    ah ubogi , sej ti res ni pomoči , tabletje vem da ne primejo več.