Slovenija
56 ogledov

SDS-ovi dokazi negativne propagande

sds Anže Petkovšek
SDS je na spletni strani objavila dokaz, kot pravijo, negativne propagande s strani od države financirane civilnodružbene veteranske organizacije NOB.

"Bralec spletne strani SDS (podatki so znani tajništvu) je na glavno tajništvo SDS kot dokaz negativne propagande s strani od države financirane civilnodružbene veteranske organizacije poslal kopije dveh pisem, pismo predsednika ZZB NOB Slovenije Janeza Stanovnika in pismo predsednika Združenja borcev za vrednote NOB Sežana Emila Škrlja. Original je poslal varuhinji človekovih pravic, kopije pa tudi informacijski pooblaščenki," so zapisali na spletni strani SDS.

Ob tem so objavili obe pismi. Škrl je denimo vmes zpisal, da "Janša v svoji strasti do diskvalifikacije ni le pretiraval, temveč posegel tudi po lažjih in nedovoljenih sredstevih." Na tem mestu je omenil "ponarejanje arhivskih dokumentov proti predsedniku države", oster pa je bil tudi na nekaterih drugih mestih. Celotno vsebino najdete na tej povezavi.

Komentarjev 1
  • geko 17:26 14.december 2011.

    Ma dovolj vas imam, levih, desnih, zgornjih, spodnjih, vseh. Slovenci potrebujemo sodelovanje in konstruktivno vodenje države, ki se bo trudila, da nas izvleče iz dreka, v katerem smo, ne pa konstantno recipročno napadanje, obsojevanje in pranje perila. Začnite že enkrat ...prikaži več energijo usmerjat v dejavnost, za katero ste bili tudi izvoljeni, vsi. Kaj vam še ni jasno?