Slovenija
15 ogledov

SDS za novo zavezništvo levice in desnice

Cukjati je na seji Sveta SDS opozoril na pogrom, ki ga doživlja stranka. (Foto: Žurnal24 main
SDS se je zavzela za novo zavezništvo med demokrati na levi in demokratov na desni.

"Ni več dialoga, je le še en sam skrbno načrtovan medijski linč, ki nas predstavlja kot drugorazredne državljane," so po včerajšnjem svetu stranke zapisali v SDS. Menijo, da iz političnega prostora izginja vsakršna strankarska pluralnost.

"Dovolj nam je!", je naslov poziva največje opozicijske stranke. 

Dvomim, da SDS-ov poziv k novemu zavezništvu levih in desnih demokratov pomeni pripravljenost podpreti ključne reforme. Upam, da se motim.
so besede, s katerimi se je minister za pravosodje Aleš Zalar (LDS) na twitterju odzval na poziv SDS k sodelovanj.

Upor proti udbomafijski spregi
Kot so zapisali, SDS z "veliko zaskrbljenostjo doživlja zaostrovanje političnega boja, ki ni usmerjen v iskanje čim boljših rešitev za izhod iz gospodarske, finančne in socialne krize, pač pa je usmerjen v skrbno načrtovan politični pogrom nad največjo opozicijsko stranko".

V Sloveniji tako po mnenju SDS potrebujemo novo zavezništvo demokratov na levi in demokratov na desni.

Demokratična prihodnost Slovenije je namreč po njihovem odvisna od tega, "ali se bo novo zavezništvo uspelo zoperstaviti avanturistični, anarhistični in udbomafijski spregi, ki obvladuje dobršen del družbenih podsistemov in ki je Slovenijo pripeljala na rob propada".

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.