Slovenija
13 ogledov

Še bo oblačno in deževno

Mokro listje Shutterstock
V prihodnjih dneh ne pričakujte sprememb vremena, še naprej bo oblačno, z občasnimi krajevnimi padavinami.

"Kakšne večje spremembe ne bo, še vedno bo bolj oblačno, pojavljale pa se bodo tudi manjše krajeve padavine, tudi v soboto in nedeljo," nam je povedal Andrej Pečenko z Agencije RS za okolje.  Dodal pa je, da padavin ne bo veliko, mogoče malo več na zahodu države.

Kot pravi Pečenko, bodo temperature ob jugozahodniku stopinjo ali dve višje od sedanjih. "Najverjetneje pa bodo kar ostale na tem nivoju, kot so trenutno, mogoče bo le za odtenek topleje," dodaja Pečenko. Po napovedi bodo temperature v prihodnjih dneh tako ostale pri 15., na Goriškem in ob morju pa se bodo povzpele do 20 stopinj Celzija.

V prihodnjih dneh večjih sprememb tako ni pričakovati, kot pravi Pečenko, pa bo tako še vsaj do srede ali četrtka prihodnjega tedna. "Kakšen dan bo malo več, kakšen dan malo manj padavin," zaključuje Pečenko. Ker pa je zadnje dni malo bolj oblačno in se čez dan ne ogreje, so po Pečenkovih besedah trenutne temperature mogoče malo pod povprečjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.