Slovenija
920 ogledov

Še bo snežilo ...

Sani
1/10
Profimedias
Mrzlo bo, od torka do nedelje bo občasno snežilo.

V večjem delu Slovenije smo se zbudili v zimsko idilo. Največ snega je na Kredarici, kar 170 centimetrov, sledi Vogel z dobrega pol metra snega. V Postojni ga je 20 centimetrov, v Novem mestu in Črnomlju 18, v Slovenj Gradcu in Kočevju 16, v Ljubljani pa 15 centimetrov. Na mariborskem letališču je deset centimetrov snega, v Celju osem, v Murski Soboti pa sedem.

Vreme | Avtor: Arso Arso

Danes bodo dnevne temperature večinoma nad lediščem, do tri stopinje bo, prav tako jutri, a bui jutri zjutraj zelo mraz, od minus 13 do minus šest stopinj Celzija. Agencija za okolje je zaradi nizkih temperaturi za jutri in pojutrišnjem in za sredo izdala rumeno opozorilo. 

Vreme | Avtor: Arso Arso


V ponedeljek bo oblačno in mrzlo. Ponekod bo občasno rahlo snežilo, a bo prevladovalo suho vreme. Od torka do nedelje bo občasno snežilo. Mrzlo bo, napovedujejo vremenoslovci. 

Bralec nam je poslal posnetek sneženja iz Murske Sobote. 

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 14:17 14.januar 2017.

    Na začetku prispevka navajate napačni podatek,da je največ snega na Kredarici.To je popolna dezinformacija. Že leta je največ zapadlega snega v Vidrgi pri Kandršah.Kdor ne verjame naj preveri resničnost podatkov na kraju samem,do katerega vodijo povsem kopne ceste.