Slovenija
13 ogledov

Se dokončno poslavlja?

Mercator bližje odločitvi, kaj se bo dogajalo v industrijski coni.
Moti stanovalce
Diskoteka. Je ena od najbolj znanih v Sloveniji in širše, sprejme lahko do 2.500 obiskovalcev. Proti njej pa so okoliški stanovalci že večkrat protestirali, saj je zanje moteča.

“Analize prihodnje namembnosti prostora v industrijski coni v Izoli, ki ga zdaj dajemo v najem in v katerem občasno deluje Ambasada Gavioli, še potekajo,” so v Mercatorju potrdili naše informacije, da se Mercator po dolgem času znova resno zanima za dokončanje investicij oziroma gradnjo v izolski industrijski coni.

Kaj točno bo Mercator z diskoteko Ambasada Gavioli oziroma kakšno namembnost ji bo dal po novem, za zdaj še ni znano. “Od nakupa prostora so se okoliščine pomembno spremenile, zato proučujemo vse možnosti za najboljše izkoriščenje te lokacije,” odgovarjajo v Mercatorju.

Plačali pet milijonov
Spomnimo, Mercator je pred skoraj tremi leti za nepremičnine plačal okoli pet milijonov evrov, po prvotnih načrtih pa naj bi tam zgradili skladišče ali pa prostoru namenili trgovinsko dejavnost. Gre za 1.600 kvadratnih metrov velik objekt in okoli deset tisoč kvadratnih metrov pripadajočega zemljišča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.