Slovenija
5301 ogledov

Še ena nora sobota na naših cestah

Zastoj na gorenjki PIC
Napovedoval se je še en kaotičen konec tedna na naših cestah.

Promet na slovenskih cestah je na počitniško soboto pričakovano zgoščen. Devetkilometrski zastoj je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke, ki ga občasno zapirajo proti Avstriji. Čakalne dobe so na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Podgorje, Starod, Jelšane, Vinica, Metlika, Obrežje, Gruškovje in Zgornji Leskovec.

Dve uri morajo osebna vozila čakati za vstop v državo na mejnih prehodih Sečovlje in Dragonja, uro in pol pa na mejnih prehodih Jelšane, Gruškovje in Starod. Za izstop iz države bodo 20 minut vozniki čakali na prehodih Jelšane in Starod, na prehodih Sečovlje in Dragonja pa približno eno uro, je razvidno s spletne strani prometnoinformacijskega centra.

Voznikom na gorenjski avtocesti proti Kranjski Gori priporočajo izvoz Lesce.

Na ljubljanski obvoznici od predora Šentvid proti Primorski je nastal sedemkilometrski zastoj, dvokilometrski pa na štajerski avtocesti od Šentjakoba proti Domžalam pred delovno zaporo. Zastoj je tudi na primorski avtocesti med Uncem in Ravbarkomando. Zgoščen promet z zastoji je še na cestah Lesce-Bled, Seča-Sečovlje in Koper-Šmarje-Dragonja.

Zaradi nujnih vzdrževalnih del je za danes in nedeljo načrtovana zapora odstavnega in voznega pasu na odseku štajerske avtoceste Domžale-Šentjakob na štajerski avtocesti proti Mariboru. Promet bo v času zapore potekal po prehitevalnem pasu.

Na cestninski postaji Vrhnika na primorski avtocesti pričenjajo z deli za rušitev cestninske postaje, zato bo priključek Vrhnika zaprt do ponedeljka zjutraj. Po načrtih se bodo dela končala konec avgusta.

V ponedeljek in torek je na Madžarskem praznik, zato bo tega dne povečano število tovornih vozil pred prehodih z Madžarsko.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Emily_Warlow 12:41 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com