Slovenija
31 ogledov

Se na Hrvaškem še kopajo?

Prestigio MultiPad and2.2 Žurnal24 main
Pred vami je še zadnja naloga nagradne igre zurnal24.si in vreme.net, ki vam lahko prinese Prestigio MultiPad. Danes na našem vremenskem portalu preverite, kakšna bo v nedeljo popoldne temperatura na Hvaru.

Ko danes najdete rešitev za še zadnjo nalogo, zberite vse rešitve in nam jih do srede, 26. oktobra do 12. ure pošljite na elektronski naslov prijava@zurnal24.si. V elektronskem sporočilu napišite 1. naloga in potem odgovor, 2. naloga in potem odgovor ...

Med tistimi, ki boste pravilno rešili vsaj 8 od 10 nalog, bomo izžrebali dobitnika Prestigio MultiPad and2.2., podelili pa bomo še 10 praktičnih nagrad. Dobitnike nagrad bomo razglasili 27. oktobra dopoldne, obvestili pa jih bomo tudi po elektronski pošti.

Še zadnja naloga torej je, da na našem vremenskem portalu vreme.net preverite, kakšna bo v nedeljo popoldne temperatura na Hvaru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.