Slovenija
17 ogledov

Še nekaj časa po razritem makadamu

V Prežihovi in Smetanovi ulici bodo uredili tudi kolesarske poti in novo javno r Žurnal24 main
Luknje na cesti. Občina bo na Prežihovi in Smetanovi ulici še izvajala dela. Ulici še nekaj časa brez asfalta.

“Tako razkopane ceste, kot sta cesti na Prežihovi in Smetanovi ulici, pa še ne. Luknje so tako velike, da sem si pred nedavnim skoraj poškodoval avto, ko sem zapeljal v eno od njih,” nas je obvestil bralec.

V začetku novembra so se namreč začela dela na vročevodu na Koroški cesti ter Prežihovi in Smetanovi ulici. Po koncu del ceste niso asfaltirali, ampak je tam ostal makadam. “Prežihova in Smetanova ulica žal še nekaj časa ne bosta asfaltirani, zato prosimo za razumevanje,” se glasi sporočilo z Mestne občine Maribor (MOM), ki je odgovorna za projekt. Kot so razložili, se bodo zaradi dotrajanosti kanalizacijskega voda na Prežihovi in rekonstrukcij na vodovodu na Smetanovi ulici dela nadaljevala, zato so se odločili, da se ta predel še ne asfaltira. “To delamo v dobrobit občanov. Po vseh končanih delih bosta to dve vzorno urejeni cesti,” so še sporočili. Uredili naj bi tudi pločnik in kolesarske poti, obnovili drevored ter zamenjali razsvetljavo. Ker celoten projekt presega sto tisoč evrov, ga bodo na majski seji potrjevali tudi mestni svetniki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.