Slovenija
14 ogledov

Se začenja smučarska sezona?

Prestigio MultiPad and2.2 Žurnal24 main
Že peta naloga od desetih, s katero si lahko priborite Prestigio MultiPad and2.2. Na našem vremenskem portalu vreme.net v rubriki Prosti čas preverite, koliko bo v nedeljo dopoldne temperatura na Golteh.

Nagradna igra zurnal24.si in vreme.net je že na polovici. Še do 21. oktobra vam bomo na našem portalu zurnal24.si od ponedeljka do petka zastavili eno nalogo, rešitev zanjo pa boste vedno našli na našem vremenskem portalu vreme.net. Članek z nalogo bo ves čas izpostavljen v rubriki Slovenija, ki jo najdete pod sekcijo Novice.

Rešitve zbirajte in nam jih nato vseh deset skupaj (in ne posamično) pošljite na elektronski naslov prijava@zurnal24.si do 26. oktobra do 12. ure.

Med tistimi, ki boste rešili vsaj osem od desetih nalog, bomo izžrebali dobitnika Prestigio MultiPad and2.2., podelili pa bomo še deset praktičnih nagrad.

Današnja naloga torej je, da na našem vremenskem portalu vreme.net v rubriki Prosti čas preverite, koliko bo v nedeljo dopoldne temperatura na Golteh.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.