Slovenija
42 ogledov

Še znamo uživati v življenju?

Druženje iStock
Uzreti lepoto jutranje zarje - in je ne fotografirati, delovne dni zaključiti z dobro knjigo – in ne z virtualnimi prijateljstvi, sproščeno navijati na hokejski tekmi – in je ne snemati, se ob večerji s prijatelji nasmejati – in ob tem nič na družabno omrežje napisati?

Zdi se, da so pametni telefoni prevzeli nadzor nad našim življenjem in se ne znamo več odklopiti. Namenjeni so povezovanju, v resnici pa nas vedno bolj odtujujejo od ljudi in narave. Vsaj takrat, ko si vzamemo čas zase, uživajmo realno ne virtualno življenje. 

Na slovenski trg prihaja življenju in doživetjem prijazen telefon. iziPhone ni pameten, je pa majhen, velik le kot kreditna kartica, zato ne moti – ne premajhnega žepa, ne lepote doživetij. Ker je priročen in namenjen le osnovni mobilni komunikaciji, je priljubljen kot »rezervni« telefon, manjši brat velikega pametnega telefona, ravno pravšnji pa je tudi za otroke. Z njim ostanete povezani, a ne privezani.

iziPhone je po funkcijah in zmogljivostih zelo osnovni GSM aparat, s katerim lahko telefonirate, pošiljate SMS sporočila, poslušate radio, nastavite bujenje. Kljub majhnosti baterija v času pripravljenosti zdrži 3 do 4 dni, v času pogovora pa do 2,5 uri. Tako ste dosegljivi, a prepuščeni uživanju življenja samega. Je odličen nadomestek pametnega telefona pri športnih aktivnostih, na romantičnih zmenkih, v galerijah, na gledaliških predstavah – povsod tam, kjer ste v prostorski stiski zaradi njegove velikosti in kjer ni nobene potrebe po dostopu do elektronske pošte in spleta, še vedno pa ostajate dostopni. Ker so iziPhonove funkcije omejene na pogovore in SMS sporočila, nima pa prenosa podatkov, je iziPhone tudi otrokom prijazen telefon. Poleg tega ga odlikuje tudi zelo nizka stopnja sevanja.

S trendovskim izgledom bele barve in vsestransko uporabnostjo je namenjen športnikom, staršem, otrokom, mladostnikom, popotnikom, starejšim in vsem tistim, ki potrebujete (še) en majhen telefon. iziPhone je estetsko oblikovan in pakiran v lični škatlici v obliki knjige, tako da je lahko privlačno in uporabno darilo za vse tiste, ki jih imate radi in jim privoščite realno in ne virtualno srečo.

Za več informacij ali naročilo iziPhona obiščite spletno stran www.iziphone.si ali pokličite na brezplačno številko 080 8811. Količina iziPhonov je omejena.